Juniors Captain: Myriam Vanham
E-mail: juniors@dewijnvelden.com

De jeugd vormt de ruggengraat van elke sportclub en daarom dragen we de jeugdwerking binnen Golfclub De Wijnvelden een warm hart toe. De golfsport is niet zomaar een sport dat enkel voor ouderen geldt. Het is juist belangrijk dat kinderen zo vroeg mogelijk aan deze sport beginnen; zij hebben de souplesse en een open ingesteldheid om nieuwe dingen te leren. 

Golf is niet enkel een waardevolle vrijetijdsbesteding, maar het bevordert ook een gezonde levenswijze, zelfontwikkeling en men leert er omgaan met normen en waarden. Golfclub De Wijnvelden biedt een plezierige en tevens professionele en doelgerichte omkadering. Golf mag dan wel een individuele sport zijn maar tijdens de groepslessen, onze fun-activiteiten en jeugdwedstrijden ontstaan er ongetwijfeld sportieve kameraadschappen. Door middel van onze jeugdcommissie luisteren we ook naar de noden van de jeugd. In onze club heeft iedereen een stem.

Bij Golfclub De Wijnvelden laten we onze jeugd spelen op ieders prestatieniveau; van beginnend recreatief tot competitiegericht. De lessen vinden plaats op woensdagnamiddag of zaterdagvoormiddag. Kom gerust een kijkje nemen mocht je interesse hebben om te leren golfen, of stuur een mailtje naar juniors@dewijnvelden.com

Fairplay, daar begint het mee. Play Fair!

De golfsport staat bekend om het ‘bijna’ altijd spelen zonder scheidsrechter. Het spel is gebaseerd op de integriteit van de speler die rekening houdt met andere spelers en volgens de regels speelt. De geest van het golfspel gaat er om dat , hoe gedreven de speler ook is , men onder alle omstandigheden hoffelijk en sportief gedrag vertoont. Dit staat ook zo vermeld in de etiquette van het golfspel. De etiquette geeft richtlijnen voor de manier waarop het golfspel dient gespeeld te worden zodat iedere speler (jong of oud) ten volle van het spel kan genieten.

Download de gouden fair play tips op deze pagina

Meldpunt grensoverschrijdend gedrag – Hulplijn 1712

Meer info in de download sectie op deze pagina

Gedragscodes spelers, ouders & trainers

Wat wordt er verwacht van de jeugdspelers?
Wat wordt er van de ouders verwacht?
​Wat wordt er van de trainer verwacht?

Meer info in de download sectie op deze pagina

Kunnen 2 van onze juniors de baan verslaan?