9 Holes Qualifying Golfbaan

Onze speelvelden werden ontworpen door het team van golfarchitect ‘Robin De Vooght’. Reeds sinds 8 maart 2003 kan iedereen bij ons terecht om de eerste golfballetjes te slaan. In 2010 werden de initiële 6-holes uitgebreid en omgebouwd tot een volwaardige 9-Holes qualifying baan waarop alle aspecten van een volwaardig golfterrein aan bod komen: meerdere bunkers, een grote waterpartij en tal van hindernissen werden strategisch ingebouwd.
Niettegenstaande de relatief korte afstanden ondervindt elke speler dat deze baan een  echte uitdaging vormt voor elk niveau van speler! 

Practise Area

Driving Range

De Driving Range is een oefenveld van 220 m lang en 85 meter breed.
De driving range bestaat uit:
– 16 overdekte afslagplaatsen
– 8 open afslagplaatsen
– 3 afslagplaatsen vanuit een bunker
– een grasveld dat omgeven is door een 10 meter hoge netstructuur om ver en foutief geslagen ballen binnen het terrein te houden
De speler oefent hier zijn swing vanop een afslagmat, de driving is de toevlucht van elk beginnende speler, doch de meer ervaren beoefenaars zullen hier hun slag komen perfectioneren. 

Putting & Chipping green

De Putting & Chipping Green bevindt zich net voor het club-huis en telt een oppervlakte van ongeveer 900 m² en 18 holes. Gezien zijn oppervlakte kan vanop diverse plaatsen eveneens het korte spel aangeleerd worden.  

Practise Bunker

De Practise Bunker is geïntegreerd in de driving range en bestaat uit een grote zandpartij gelegen voor een heuvel en dient om de bunkerslagen te oefenen. 

 

De baan door de ogen van 2 van onze junioren!

Speel onze baan virtueel!

 

Onze baan is ook te spelen op het befaamde golf simulatie spel The Golf Club 2019™ verkrijgbaar voor Microsoft Xbox™, Sony PlayStation™ , Microsoft Windows™ en Golf Launch monitors zoals SkyTrak™ en Uneekor ™ onder de naam ‘Winefields’

 

Flyover van hole 8 hieronder. Volledige playlist op youTube