kempense-golf-club

Kwalificatie Beker Van Vlaanderen

De kwalificatiewedstrijd voor de prestigieuze Golf Vlaanderen Beker Van Vlaanderen werd door onze club gespeeld op de Kempense Golfclub in Mol. Bijna 50 deelnemers hebben het onzekere weer getrotseerd en ondanks de dreiging van overvloedige regenval die bijna roet in het eten gooide, kon de wedstrijd toch doorgaan onder een stralende hemel.

De deelnemers waren aanvankelijk bezorgd dat het weer hen zou verhinderen hun beste spel te laten zien, maar gelukkig klaarde de lucht op en konden zij zonder al te veel hinder hun ronde spelen. De dag werd uiteindelijk gekenmerkt door uitstekende prestaties en een hoog niveau van competitie. Na een dag vol intense focus en strategisch spel, werden de vijf winnaars bekendgemaakt. De volgende topgolfers hebben zich met hun uitmuntende prestaties weten te kwalificeren voor de halve finale van de Beker Van Vlaanderen:

Mixed Brut : VERONIQUE VAN MOER
Heren 1 : KEVIN MARIENS
Heren 2 : KEVIN JACOBS
Dames 1 : YOLANDE DE CHANGY
Dames 2 : FABIENNE BOGAERS

De halve finale belooft een boeiende strijd te worden waar onze spelers het zullen opnemen tegen de winnaars van de andere Vlaamse clubs. De halve finale wordt gespeeld op zaterdag 24 augustus 2024 op de Brabantse Golf. Daar zullen alle deelnemers alles geven om een plaats in de felbegeerde finale te veroveren die gespeeld zal worden op 21 september op de Royal Keerbergen Golf Club.